Meld je nu aan voor onze gratis

Online Masterclass Influencer Marketing 

op 22 april 2021 van 10:00 - 12:00

Expert Online MasterclassInfluencer Marketing22 april 2021

In minder dan 2 uur word je op hoog tempo door één van onze influencer marketing experts meegenomen in de magische wereld die influencer marketing heet. Naast het blootleggen van de geheimen ontvang je praktische tips en tricks over het runnen van eigen campagnes. Afsluitend wordt je uitgedaagd na te denken over je eigen product en content strategie gecombineerd met lokale en internationale influencers.

* Bij Influentials gaan we zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens

Word influencer
marketing expert

Als merk is het effectief bereiken van je doelgroep complexer dan ooit te voren. Hoe ga jij als brand om met een steeds groter aantal uitdagingen rondom online marketing en advertisement? Het samenwerken met micro, mega, of zelfs nano influencers lijkt het magische antwoord op alle vragen, maar is dat wel zo?! Tijdens onze Online Masterclass Influencer Marketing scheiden we feiten van fabels, halen wij de echte data erbij en ontraadselen wij succesvolle campagnes van industrie leiders.


De Online Masterclass heeft een NPS score van 9.8 ontvangen.

Programma online masterclass (10:00 - 12:00)

  1. Introductie: Wat is influencer Marketing? 
  2. Influencer Marketing strategie 
  3. Influencers en hun kenmerken 
  4. Kwaliteit vs kwantiteit 
  5. Koffie break
  6. Case Finley, BloomPost & Wagamama
  7. influentials.com
  8. Do’s & don’ts
  9. Recap

Online masterclass reviews

''Voor ons was het erg leerzaam om meer over influencer marketing te horen omdat het voor ons ook nog redelijk nieuw is allemaal en zeker om dit in te zetten als bedrijf. We vonden het interessant om te zien waar je als bedrijf op moet letten en wat er eigenlijk allemaal mogelijk is.’’

"Ik heb met veel plezier de Masterclass van Dana mogen bijwonen. Tijdens de Masterclass heeft ze tips gegeven hoe wij als bedrijf influencers het beste kunnen inzetten en waar je als bedrijf op moet letten. Ook heeft zij duidelijk uitgelegd dat het heel belangrijk is om een duidelijke briefing en overeenkomst moet opstellen, waardoor de influencer weet wat er van je verwacht wordt. Door te zorgen dat er sprake is van een duidelijke communicatie tussen beiden, kan je als bedrijf ook achterhalen welke influencer het beste bij je past en welke aan jouw bedrijf verbonden wilt worden voor een langere periode.”

– Het Textielmuseum

– Rianne Poelstra, 

Account Assistant Hill & Knowlton

Stappenplan aanmelding masterclass

Stap één

Stap twee

Stap drie

Meld je direct aan als merk voor onze gratis influencer marketing masterclass van 18 maart 

via het bovenstaand inschrijfformulier

Plan vervolgens een persoonlijk kennismakingsgesprek om je wensen en behoeften voortijdig de masterclass te bespreken

Je ontvangt jouw persoonlijke uitnodiging met uitgebreide informatie in je inbox

Ontmoet onze influencer marketing experts

DANA DE KONING

ZOË VAN HOLLAND

Dana is sinds het begin van Influentials werkzaam in de influencer marketing industrie. De verschillende stadia's van deze vorm van marketing heeft zij van dichtbij meegemaakt. Dana krijgt energie van waardevolle kennis overbrengen en raakt hier dan ook niet over uitgepraat. Door haar uitgebreide ervaring en kennis is Dana een expert op influencer marketing gebied.

Sinds 2019 is Zoë actief bezig in de wereld van influencer marketing, zo begon ze bij Influentials als campagne manager waar ze zich vooral bezig hield met het inrichten van campagnes. Zoë is nu werkzaam als Account Executive waarbij ze in deze rol vooral bezig met het adviseren van brands rondom influencer marketing op alle vlakken.

ONLINE MASTERCLASS INFLUENCER MARKETING

Ben jij er klaar voor om in de wereld van influencer marketing te duiken?

Copyright Influentials © 2021. All rights reserved.